Vi bruger Cookies!     

         
 X     
rhina

KLINIK FOR SUNDHED

HYPNOSE er en tilstand af koncentreret opmærksomhed, en dyb afslappet tilstand, hvor der skabes større adgang til ubevidste ressourcer. Hver dag bringes vi helt naturligt i denne tilstand, nemlig når vi falder i staver eller dagdrømmer.  Hypnose er en meget behagelig og effektiv behandling til ændring af de fleste problemstillinger, hvor det ubevidste sind åbner adgang til mange insigter og er modtagelig for positive forslag.   
 
NLP (neuro lingvistisk psykologi) er en effektiv, praktisk og moderne form for psykologi. Det er en viden om hvordan vores nervesystem kommunikerer med sindet og fortolker oplevelser med billeder, lyde og kropsfornemmelser. NLP er et effektivt værktøj som hjælper dig til at få kontakt til ressourcer der støtter dig og skaber forandringer der giver dig nye muligheder.
 
Psykiske og fysiske problemer opstår sjældent spontant og ud af ingenting. Der er altid en årsag til problemet og årsagen skal ofte findes i negative følelser og uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, som er skabt i fortiden.

Ved at bruge NLP i en hypnotisk tilstand, kan man hurtigt og effektivt fjerne blokeringer og ændre uhensigtsmæssige tankemønstre. Man kan i stedet skabe en ressourcefuld tilstand, der er mere hensigtsmæssig. Hypnoterapi kan med fordel anvendes til børn.
 
Hypnoterapi er er velegnet til: 
  • Rygestop, Spiseforstyrrelser,Depression, Stress,  Afvænning, Eksem, Søvnbesvær, Fobier, Angst, Sorg, Vrede, Jalousi, Vaner og Motivation, Kommunikation & konfliktløsning, Selvværds forbedring & selvudvikling og meget mere .........

 En session varer  1 - 1½ time

(Til de fleste forandringsprocesser kræves typisk ml. 3-6 sessioner, for et varigt resultat)